"Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success."

Hubungi Kami “Team Pantascash” melalui medium dibawah. PantasCash diketuai oleh individu yang berpengalaman dalam bidang pengurusan KEWANGAN lebih 15 tahun dan pengurusan kewangan kami melingkupi produk-produk pembiayaan peribadi daripada bank-bank tempatan, koperasi-koperasi dan juga yayasan-yayasan terpilih. Kami memilih untuk memasarkan produk pembiayaan Islamik kerana ianya lebih mesra pengguna dan juga patuh shariah.


“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

– Henry Ford

pantascash team

Sekiranya anda perlukan bantuan untuk semak kelayakan potongan anda, sila hubungi kami secara terus melalui panggilan telefon ataupun menggunakan aplikasi whatsapp dan perunding perkhidmatan kami bersedia untuk membantu memberi khidmat nasihat secara percuma.

PUSAT OPERASI
Pantascash Management
Damansara Damai,
47830 Petaling Jaya, Selangor.

HUBUNGI KAMI

Hubungi kami di nombor telefon pejabat 03-61446830
Call Mobile

6017-5781486

Hubungi kami melalui telefon pejabat atau fax ke 03-61446830
Call & Fax Pejabat

603-61446830

Hubungi Kami di Whatsapp 0175781486 untuk keterangan produk & pengiraan kelayakan
Direct Whatsapp

6017-5781486

Hubungi kami di Email : pantascash@gmail.com untuk keterangan produk atau pertanyaan lain
Email

pantascash@gmail.com


PRODUK PEMBIAYAAN PERIBADI ISLAMIK

Produk pembiayaan peribadi Islamik akan menawarkan pembiayaan peribadi dengan kadar keuntungan yang akan ditentukan dalam kontrak pembiayaan peribadi mengikut garis panduan berasaskan prinsip Shariah yang telah ditetapkan oleh BNM dan dipantau oleh jawatankuasa penasihat Shariah masing-masing.


Yayasan Ihsan Rakyat

Yayasan Ihsan Rakyat (YIR) adalah badan yang menyediakan pembiayaan peribadi patuh Syariah secara eksklusif untuk Penjawat Awam Malaysia yang bekerja di bawah kementerian/jabatan Kerajaan Persekutuan (AG) yang terpilih.

Produk YIR mematuhi sepenuhnya konsep syariah dan memerlukan akad, atau persetujuan rasmi dengan pemahaman penuh tentang terma dan syarat. Nikmati kadar keuntungan eksklusif tahunan yang kompetitif tanpa memerlukan sebarang cagaran dan penjamin.

Yayasan Dewan Perniagaan Melayu Perlis Berhad

Yayasan Dewan Perniagaan Melayu Perlis Berhad atau YYP adalah badan yang menyediakan pembiayaan peribadi yang mematuhi Syariah untuk Penjawat Awam Kerajaan Persekutuan (AG), Kakitangan Kerajaan Negeri (State), Badan-Badan Berkanun, Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC) dan Universiti Tempatan yang terpilih.

Produk YYP mematuhi sepenuhnya konsep syariah dan memerlukan akad, atau persetujuan rasmi dengan pemahaman penuh tentang terma dan syarat. Nikmati kadar keuntungan eksklusif tahunan yang kompetitif tanpa memerlukan sebarang cagaran dan penjamin.

Public Islamic Bank Logo

Produk Pembiayaan Peribadi-i Public Islamic Bank yang tidak bercagar ini ditawarkan khusus kepada kakitangan agensi-agensi kerajaan. Ia dikira berasaskan kadar tetap dan ianya tetap sehingga tempoh matang pembiayaan tersebut.

Kemudahan yang tersedia adalah untuk kegunaan peribadi dan dibenarkan oleh prinsip Syariah. Konsep Syariah yang pakai adalah Bai Inah – Konsep di mana pelanggan akan membayar ansuran Bank untuk aset yang dijual.


MAKLUMAT KEWANGAN MENARIK

Disamping itu, kami juga ada menyediakan beberapa artikel kewangan yang menarik untuk anda mengetahui dengan lebih jelas lagi mengenai :

1. Apakah itu CTOS & CCRISS ?
2. Bagaimana Pembiayaan Islamik berfungsi
3. Cara Mengawal Hutang Anda Dengan Lebih Efisyen
4. Tips Pengurusan Pembiayaan Secara Pantas

Kami akan sentiasa menambahbaik kandungan info serta tips kewangan dari masa ke semasa. Jangan lupa untuk “SUBSCRIBE” dan mengunjungi laman web kami lagi untuk membaca artikel-artikel menarik ini.